BARBIERE Szampon rozjaśniający, neutralizujący żółty odcień włosów ACQUA DI PARMA
Płynna formuła, która delikatnie usuwa codzienne zabrudzenia, zanieczyszczenia i pozostałości
…
Więcej
Dostępny Dostępność w perfumerii Dostępny
511841
-
Opis
Płynna formuła, która delikatnie usuwa codzienne zabrudzenia, zanieczyszczenia i pozostałości produktów do stylizacji z powierzchni skóry głowy i włosów, bez wysuszania skóry głowy. Chroni włosy przed zanieczyszczeniami, tworząc na nich film ochronny. Pigmenty fioletu pomagają zneutralizować ciepłe tony, utrzymując włosy lśniące i unikając niepożądanych żółtych odcieni. Formuła szamponu pomaga uzyskać efekt rozjaśnienia, jednocześnie chroniąc włosy i nadając zdrowy połysk. Produkt odpowiedni do włosów rozjaśnianych i siwych, do wszystkich rodzajów skóry głowy. -
Zalecenia stosowania
Po nałożeniu pozostaw na minutę przed spłukaniem, aby umożliwić formule odżywienie włosów. Nasi fryzjerzy zalecają stosowanie go raz lub maksymalnie dwa razy w tygodniu, na przemian z drugim szamponem z linii Barbiere, aby uzyskać kompletne rozwiązanie do pielęgnacji włosów.TYP WŁOSÓW: Do włosów rozjaśnianych i siwych.
-
Składniki
AQUA (WATER) DECYL GLUCOSIDE DISODIUM COCOYL GLUTAMATE GLYCERIN COCO-BETAINE LAURETH-2 PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE SODIUM CHLORIDE PANTHENOL ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER BENZYL ALCOHOL HYDROXYACETOPHENONE PARFUM (FRAGRANCE) PPG-26-BUTETH-26 1,2-HEXANEDIOL COCONUT ACID PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL CITRIC ACID ACETUM (VINEGAR) GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE LIMONENE CI 60730 (EXT. VIOLET 2) LECITHIN SODIUM PHYTATE LINALOOL HYDROXYCITRONELLAL TOCOPHEROL CITRAL ASCORBYL PALMITATE CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL ALCOHOL -
Opinie
Zobacz opinie klientów
Rated 1 out of 5 by Janet Gdynia from ogromne rozczarowanie ten szampon poza pieknym zapachem nie spelnia zadnych innych funkcji. nawet rzymany 30 minut na wlosach nie wyplukuje zoltych odcieni. jestem ogromnie rozczarowana wydanymi pieniedzmi w bloto...Date published: 2021-01-17
Historia Acqua di Parma sięga 1916 roku, gdzie w małym laboratorium rzemieślniczym w Parmie, mistrzowie perfumeryjni wydobywali i wykorzystywali naturalne składniki, dając życie wyjątkowo świeżej i eleganckiej wodzie, unikatowo innej od zbyt mocnych i bogatych zapachów tamtego okresu. Po dziś dzien Acqua di Parma pozostaje wierna swoim tradycjom.
