Serum Save the day Format podróżny BUMBLE AND BUMBLE
Produkt niedostępny Dostępność w perfumerii Produkt niedostępny
-
Opis
Regenerujący balsam Save the Day Daytime Protective Repair Fluid natychmiast odżywia włosy ułatwiając ich układanie. Bogata, a jednocześnie lekka formuła regeneruje włosy.
Posiada również ochronę przed wysokimi temperaturami i promieniami UV, dzięki czemu stanowi osłonę przed wysuszającym działaniem słońca.
Sposób użycia: zacznij od ulubionego szamponu i odżywki Bb. Następnie nakładaj na wilgotne włosy (stosuj codziennie, bez spłukiwania).
Wysusz suszarką lub pozostaw do wyschnięcia, po czym użyj kosmetyków do stylizacji Bb. Aby zapewnić włosom regenerację przez całą dobę, używaj także maski While You Sleep, wieczorem, raz lub dwa razy w tygodniu. -
Składniki
Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Dimethiconol, Camellia Oleifera Seed Oil, Caffeine, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Sisymbrium Irio Seed Oil, Arabidopsis Thaliana Extract, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Perilla Ocymoides Seed Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Coco-Glucoside, Hydrogenated Castor Oil/ Sebacic Acid Copolymer, Dihydroxypropyl Arginine Hcl, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Linoleic Acid, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Silica, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Lecithin, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Citronellol, Citral, Limonene, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891). -
Opinie
Zobacz opinie klientów
Rated 5 out of 5 by MagdalenaMG from zaskakujący Daję 5 gwiazdek , bo na pewno kupię ten produkt ponownie.Robi cuda z moimi suchymi włosami (końcówkami). Zaskakujące jest to , że nawet aplikacja na suche włosy nie powoduje efektu "przetłuszczenia" jak w przypadku większości tego typu produktów.Ślicznie pachnie i jest wydajny.Date published: 2018-05-23
