Fico Di Amalfi Peeling do ciała ACQUA DI PARMA

Formuła na bazie oleju, wzbogacona ziarnami brązowego cukru, nasionami jojoba i skórką pomarańczową Więcej
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 123ms
  • reviews, product
245,00 zł
122,50 zł / 100ml
Odkryj

Bezpłatna dostawa
od 4 marca
Dostępny
Dostępność w perfumerii Dostępny

Masz 60 dni na zwrot.

PayPo_logoKup teraz, zapłać za 30 dni

514939
  • tab description Opis

    Formuła na bazie oleju, wzbogacona ziarnami brązowego cukru, nasionami jojoba i skórką pomarańczową dla efektu złuszczającego i wygładzającego.

    Zabieg na ciało, który przywraca naturalny blask skórze. Perfumowany otulającymi nutami Fico di Amalfi.

  • tab tips Zalecenia stosowania
    STOSOWANIE: Delikatnie masuj na wilgotnej skórze, aby uzyskać lekki efekt złuszczający, lub na suchej, aby uzyskać głębsze złuszczanie. Spłucz. Stosuj raz lub dwa razy w tygodniu.
  • tab ingredients Składniki
    coco-caprylate/caprate, sucrose, silica, parfum (fragrance), aqua (water), pentylene glycol, cera alba (beeswax), disodium cocoamphodiacetate, phenoxyethanol, simmondsia chinensis (jojoba) seed powder, limonene, citrus aurantium amara (bitter orange) peel powder, linalool, hexyl cinnamal, lecithin, alpha-isomethyl ionone, tocopherol, octyldodecanol, ci 15850 (red 6), citronellol, ricinus communis (castor) seed oil, ascorbyl palmitate, ci 19140 (yellow 5 lake), citric acid.
  • tab olfactory NUTY ZAPACHOWE
    Zapach rozpoczyna się energetycznymi nutami włoskich cytrusów: bergamotki, cytryny, grejpfruta i limonki. Nektar figowy idealnie współgra w nucie serca z różowym pieprzem i płatkami jaśminu, które zapewniają wyśmienitą harmonię dla akcentu drzewa figowego, cedrowego i benzoiny w nucie bazy.
  • Opinie
    • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
    • CLOUD, getReviews, 17ms
    • reviews, product
    • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
    • CLOUD, getContent, 111ms
    • questions, product
Historia Acqua di Parma sięga 1916 roku, gdzie w małym laboratorium rzemieślniczym w Parmie, mistrzowie perfumeryjni wydobywali i wykorzystywali naturalne składniki, dając życie wyjątkowo świeżej i eleganckiej wodzie, unikatowo innej od zbyt mocnych i bogatych zapachów tamtego okresu. Po dziś dzien Acqua di Parma pozostaje wierna swoim tradycjom.