BARBIERE Krem do golenia ACQUA DI PARMA

Nawilżający krem do golenia, cechuję się miękką i bogatą konsystencją, dzięki czemu możliwe jest p Więcej
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 111ms
  • reviews, product
165,00 zł
220,00 zł / 100ml
Odkryj

Dostawa możliwa najwcześniej
od 30 października
Dostępny
Dostępność w perfumerii Dostępny

Masz 60 dni na zwrot.

PayPo_logoKup teraz, zapłać za 30 dni.

471313
NOWOŚĆ
Opis


Nawilżający krem do golenia, cechuję się miękką i bogatą konsystencją, dzięki czemu możliwe jest płynne prowadzenie golarki, zapewniając dokładne golenie. Stworzony na bazie oleju z pestek granatu, olejku cytrynowego, ekstraktu z bazylii i kwasu hialuronowego chroni skórę przed podrażnieniami, jednocześnie ją nawilżając i odświeżając.

Opis


Nawilżający krem do golenia, cechuję się miękką i bogatą konsystencją, dzięki czemu możliwe jest płynne prowadzenie golarki, zapewniając dokładne golenie. Stworzony na bazie oleju z pestek granatu, olejku cytrynowego, ekstraktu z bazylii i kwasu hialuronowego chroni skórę przed podrażnieniami, jednocześnie ją nawilżając i odświeżając.

Read more

Zalecenia stosowania


Wmasować małą ilość produktu w twarz, rękami lub przy pomocy pędzla, w celu utworzenia piany i następnie przystąpić do golenia. Spłukać zimną wodą.
SKŁADNIKI
AQUA (WATER), STEARIC ACID, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, COCONUT ACID, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, LIMONENE, SODIUM SILICATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, PUNICA GRANATUM SEED OIL, MENTHYL LACTATE, SODIUM HYALURONATE, CITRAL, EUGENOL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, BHT, OCIMUM BASILICUM (BASIL) LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PAO
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • reviews, product
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 124ms
  • questions, product
Historia Acqua di Parma sięga 1916 roku, gdzie w małym laboratorium rzemieślniczym w Parmie, mistrzowie perfumeryjni wydobywali i wykorzystywali naturalne składniki, dając życie wyjątkowo świeżej i eleganckiej wodzie, unikatowo innej od zbyt mocnych i bogatych zapachów tamtego okresu. Po dziś dzien Acqua di Parma pozostaje wierna swoim tradycjom.